Neale Donald Walsch Greece

Συζήτηση με το Θεό
Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα με τον Neale D. Walsch

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, μεταφρασμένο στα ελληνικά

Συζήτηση με το Θεό

Πάρε κι εσύ μέρος σε αυτό το μοναδικό ταξίδι!
Ανακάλυψε τις βαθύτερες έννοιες του έργου του Neale Donald Walsch
και ξεκίνα να βλέπεις τον κόσμο διαφορετικά!

Τα μαθήματα ξεκινάνε την Δευτέρα 1η Αυγούστου

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

Η ουσία

Λάβε κι εσύ μέρος στην αναζήτηση μιας ανώτερης πνευματικής φώτισης, μέσα από 10 αρχές που θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που δέχεσαι, ακούς και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.

Η “Συζήτηση με το Θεό” του Neale Donald Walsh θα σε καθοδηγήσει σε αυτά τα σημαντικά μαθήματα μέσα από απλές, ξεκάθαρες, περιεκτικές και πρακτικές διδαχές.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Neale Donald Walsch, πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά!

Neale Donald Walsch έχει προβληθεί από:

Η σειρά βιβλίων που έγινε best-seller

Πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα πουλήθηκαν και μεταφράστηκαν σε 37 διαφορετικές γλώσσες!

Τι θα μάθεις στο Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Οι κρίσεις και οι δοκιμασίες είναι η ευκαιρία μας

Αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις πως όλες οι δυσκολίες στη ζωή σου κρύβουν μέσα τους βαθιά μαθήματα. Σε αυτό το πρόγραμμα δέκα μαθημάτων, θα μάθεις πώς να αναγνωρίζεις τα κρυμμένα μαθήματα που βρίσκονται μέσα στις κρίσεις που βιώνεις κατά καιρούς και πώς να τα αξιοποιήσεις υπέρ σου. Έτσι θα πάψεις να βλέπεις πια προβλήματα, αλλά μονάχα ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη.

Η συζητήσεις σου με το Θεό

Ανεξάρτητα από το πώς αντιλαμβάνεσαι το Θεό, ΄ή από το αν πιστεύεις σε κάποιο Θεό, αυτό το πρόγραμμα δέκα μαθημάτων θα σε βοηθήσει να μάθεις να ακούς τα μηνύματα που όλοι δεχόμαστε στη ζωή μας. Θα μπορέσεις να αναγνωρίσεις τον ανώτερο τρόπο επικοινωνίας που έχει ο Θεός (ή όπως αλλιώς επιθυμείς να Τον αποκαλείς) μαζί μας.

Τίποτα δεν είναι σωστό ή λάθος

Στις σύγχρονες κοινωνίες, αλλά και στις θρησκείες, είναι αρκετά συνηθισμένο να μας επιβάλλονται διάφοροι κανόνες. Αυτό το πρόγραμμα δέκα μαθημάτων όμως θα σε βοηθήσει να αναρωτηθείς αν υπάρχει πραγματικά το “σωστό” και το “λάθος”, καθώς και ποιες σημαντικές αλλαγές μπορεί να επιφέρει στη ζωή σου αυτή τη αποκάλυψη.

Εφάρμοσε αυτή τη γνώση στην καθημερινότητά σου

Αναρωτιέσαι πώς θα γίνεις πιο ευτυχισμένος; Είναι απλό! Κάνε τους άλλους χαρούμενους! Θέλεις να λάβεις περισσότερα; Τότε δώσε περισσότερα! Θέλεις να είσαι πιο αγαπητός; Τότε αγάπα περισσότερο! Σε αυτό το πρόγραμμα δέκα μαθημάτων θα μάθεις πώς μπορείς να ενσωματώσεις αυτές τις απλές πνευματικές αρχές στην καθημερινότητά σου, καταφέρνοντας να αλλάξεις την ζωή σου.

Σπουδαίος δάσκαλος δεν είναι αυτός που έχει τους περισσότερους μαθητές,
αλλά εκείνος που δημιουργεί σπουδαίους δασκάλους

Neale Donald Walsch, Συζήτηση με το Θεό

Θεματολογία του εκπαιδευτικού προγράμματος

Με ελληνικούς υποτίτλους

Είμαστε ένα

Αρκεί για όλους

Δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να κάνουμε

Σωστό ή λάθος

Η ζωή σου δεν έχει να κάνει με εσένα

Το πρότυπο του έχω-κάνω-είμαι

Σε ό,τι αντιστέκεσαι, αυτό θα επιμένει

Αλήθειες και ψέματα

Ο θάνατος δεν υπάρχει

Αποφάσισε ποιος είσαι

Περιεχόμενα πακέτου

 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 10 Μαθημάτων

Εμβάθυνε στο έργο του Neale Donald Walsch “Συζήτηση με τον Θεό” μέσα από 10 αποκλειστικές συνεδρίες. Παρακολούθησε όλα τα βίντεο, πλήρως μεταφρασμένα στα ελληνικά!

499 €

Οδηγός του Προγράμματος

Στον οδηγό του προγράμματος θα βρεις όλες τις περιλήψεις των μαθημάτων με τα σημαντικότερα σημεία-κλειδιά, καθώς και επιπλέον ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να εφαρμόσεις στην πράξη όλα όσα έμαθες.

14 €

Ηχητικό Αρχείο

Σε αυτό το αρχείο θα βρεις όλες τις συνεδρίες και τα μπόνους μαθήματα σε μορφή ήχου mp3. Κατέβασε τα στη συσκευή σου και άκουσε τα στο δρόμο, εν κινήσει, ή στο τέλος μιας έντονης ημέρας για να χαλαρώσεις!

14 €

Εφαρμογή του Kajabi 

Συνδέσου στον προσωπικό λογαριασμό που θα δημιουργήσουμε για εσένα στο Kajabi και παρακολούθησε όλα σου τα μαθήματα. Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του Kajabi, εντελώς δωρεάν, στο κινητό ή το τάμπλετ σου. Παρακολούθησε τα μαθήματα σου όπου κι να βρίσκεσαι!

0 €

Neale Donald Walsch – Κεντρική Ομιλία – Find Your Flow

Ζώντας μέσα στη ροή: Μάθε πώς να εναρμονίσεις τη ζωή σου μέσα στη ροή, σε αυτό το αποκλειστικό βίντεο του Neale Donald Walsch

67 €

Neale Donald Walsch – Οι συζητήσεις με τον Θεό στην καθημερινή ζωή

Πώς μπορείς να αφυπνίσεις πλήρως τη συνείδησή σου; Χρειάζονται περίπου 16 διαφορετικές συμπεριφορές για να το πετύχεις. Σε αυτό το βίντεο, ο Neale Donald Walsch μας εξηγεί τις πιο σημαντικές από αυτές.

79

Neale Donald Walsch – Ακούει κανείς; 

Ο Neale Donald Walsch λέει πως ο Θεός μιλά σε όλους μας συνεχώς, όμως το ερώτημα είναι: “Εσύ τον ακούς;” Ανακάλυψε πώς η αφύπνιση της συνείδησής σου μπορεί να σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή!

47

Neale Donald Walsch – Το μονοπάτι προς την γαλήνη

Βρες το δρόμο σου προς μια γαλήνια ζωή, ακολουθώντας τα βήματα που εξηγεί ο Neale Donald Walsch

79

Anita Moorjani – Κεντρική ομιλία στο Συνέδριο “Heal”

Απόλαυσε την Anita ζωντανά στη σκηνή! Βίωσε τη μαγεία της ομιλίας της Anita Moorjani και δες τον μαγευτικό τρόπο που καταπλήσσει και αγγίζει το κοινό της.

47

Ο Eckhart Tolle και ο Neale Donald Walsch Συζητούν

Ένας συγκινητικός διάλογος πάνω σε θέματα που αφορούν την προσωπική ιστορία του Neale, τη δημιουργική του διαδικασία και την πρόκληση να διατηρήσει την πνευματική του συνείδηση μέσα στους ρυθμούς της καθημερινής ζωής.

47

Συνολική Αξία

1115 €

Αρχική τιμή

499€

Τιμή έκπτωσης

139€

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Δοκίμασε το πρόγραμμα και αποφάσισε αν σου ταιριάζει

Το περιεχόμενου αυτού του προγράμματος έχει την δύναμη να αλλάξει τη ζωή σου! 

Τώρα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις αυτό το πρόγραμμα και, αν δεν είσαι πλήρως ευχαριστημένος από αυτό, τότε θα λάβεις τα χρήματά σου πίσω!

Η ζωή σου ξεκινάει εκεί που τελειώνει η άνεσή σου

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch

O Neale Donald Walsch είναι ένας σύγχρονος πρεσβευτής της πνευματικότητας. Τα λόγια του αγγίζουν χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα δουλεύοντας σε ένα γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό. Αργότερα, εργάστηκε ως ρεπόρτερ και διαφημιστής. Τότε, κάποιες απρόσμενες εξελίξεις στη προσωπική του ζωή ανέτρεψαν εντελώς τα μέχρι τότε δεδομένα του:  Το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς, έσπασε έναν σπόνδυλο στο λαιμό του κατά τη διάρκεια ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος και παράλληλα πήρε διαζύγιο. Έκτοτε ζούσε σε μία σκηνή. Χωρίς μόνιμη κατοικία, εισόδημα, αποταμιεύσεις και κυρίως χωρίς καμία ελπίδα. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Neale βίωσε μία βαθιά και ουσιαστική μυστικιστική εμπειρία που οδήγησε τη ζωή του σε ένα νέο μονοπάτι. Αυτή η εμπειρία τον ώθησε στη δημιουργία του έργου του "Συζήτηση με το Θεό". Πλέον ο Neale είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων για τη πνευματικότητα και την εφαρμογή της στην καθημερινή ζωή, συμπεριλαμβανομένης και της τριλογίας "Συζήτηση με το Θεό". Οι πολυάριθμες πωλήσεις των πέντε πρώτων βιβλίων του τα τοποθέτησαν αυτόματα στη κορυφή των best-seller των New York Times. Συγκεκριμένα, ο πρώτος τόμος της σειράς "Συζήτηση με το Θεό" παρέμεινε πρώτο στη λίστα για δυόμιση περίπου χρόνια. Τα βιβλία του Neale αποτελούν πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, βοηθώντας τους να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους.