Neale Donald Walsch Greece

Ανακάλυψε το έργο του
Neale Donald Walsch "Συζήτηση με το Θεό"

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, μεταφρασμένο στα ελληνικά

Τώρα έχεις την ευκαιρία να εμβαθύνεις στο έργο του Neale Donald Walsch μέσα από το αποκλειστικό του Masterclass “Συζήτηση με το Θεό” που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Τι θα μάθεις στο Masterclass του Neale Donald Walsch

~

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ

Πώς να απαλλαγείς από το αίσθημα της απομόνωσης και να αντιληφθείς τη σύνδεση που μοιραζόμαστε με τα πάντα σε αυτό τον κόσμο

ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΘΕΟ;

Ο Θεός μας μιλάει συνέχεια. Το ερώτημα είναι, εσύ τον ακούς; Μάθε να ξεχωρίζεις και να αντιλαμβάνεσαι τα μηνύματά Του

ξεκινα τη ΔΙΚη ΣΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣη

Μάθε πως να κάνεις τις δικές σου συζητήσεις με το Θεό,  βρίσκοντας τις απαντήσεις στα μεγαλύτερα ερωτήματά σου

Συζήτηση με το Θεό

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Το δωρεάν Masterclass του Neale Donald Walsch

Φαντάσου ένα Θεό που μιλάει στους ανθρώπους… Που δίνει τελικά τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχουν οι άνθρωποι για την ζωή! Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης κρίσης στη ζωή του, ο διεθνώς αναγνωρισμένος και best-seller συγγραφέας Neale Donald Walsch βίωσε αυτήν ακριβώς την εμπειρία. Σε αυτό το Masterclass θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις από τον Neale πώς προέκυψαν οι φημισμένες συζητήσεις του με το Θεό. Θα μάθεις επίσης μερικά από τα πιο απίθανα μηνύματά του και πώς αυτά μπορούν να εμπλουτίσουν τη ζωή σου, με τρόπους που ποτέ σου δεν περίμενες.

Σε αυτό το Masterclass θα μάθεις:

  • Πώς ο Θεός μιλάει σε όλους μας
  • Γιατί είναι αδύνατο να κάνεις κάτι λάθος στη ζωή σου
  • Γιατί οι πιο δύσκολες κρίσεις της ζωής μας δίνουν τα πιο σπουδαία μαθήματα

Επίλεξε την ημέρα και την ώρα που θέλεις να παρακολουθήσεις το δωρεάν Masterclass και ζήσε ένα μαγευτικό ταξίδι!

Τι θα μάθεις σε αυτό το Masterclass

Οι κρίσεις και οι δοκιμασίες είναι η ευκαιρία μας

Αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις πως όλες οι δυσκολίες στη ζωή σου κρύβουν μέσα τους βαθιά μαθήματα. Σε αυτό το Masterclass, θα μάθεις πώς να αναγνωρίζεις τα κρυμμένα μαθήματα που βρίσκονται μέσα στις κρίσεις που βιώνεις κατά καιρούς και πώς να τα αξιοποιήσεις υπέρ σου. Έτσι θα πάψεις να βλέπεις πια προβλήματα, αλλά μονάχα ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη.

Η συζητήσεις σου με το Θεό

Ανεξάρτητα από το πώς αντιλαμβάνεσαι το Θεό, ΄ή από το αν πιστεύεις σε κάποιο Θεό, αυτό το Masterclass θα σε βοηθήσει να μάθεις να ακούς τα μηνύματα που όλοι δεχόμαστε στη ζωή μας. Θα μπορέσεις να αναγνωρίσεις τον ανώτερο τρόπο επικοινωνίας που έχει ο Θεός (ή όπως αλλιώς επιθυμείς να Τον αποκαλείς) μαζί μας.

Τίποτα δεν είναι σωστό ή λάθος 

Στις σύγχρονες κοινωνίες, αλλά και στις θρησκείες, είναι αρκετά συνηθισμένο να μας επιβάλλονται διάφοροι κανόνες. Αυτό το Masterclass όμως θα σε βοηθήσει να αναρωτηθείς αν υπάρχει πραγματικά το “σωστό” και το “λάθος”, καθώς και ποιες σημαντικές αλλαγές μπορεί να επιφέρει στη ζωή σου αυτή τη αποκάλυψη.

Εφάρμοσε αυτή τη γνώση στη καθημερινότητά σου

Αναρωτιέσαι πώς θα γίνεις πιο ευτυχισμένος; Είναι απλό! Κάνε τους άλλους χαρούμενους! Θέλεις να λάβεις περισσότερα; Τότε δώσε περισσότερα! Θέλεις να είσαι πιο αγαπητός; Τότε αγάπα περισσότερο! Στο Masterclass θα μάθεις πώς μπορείς να ενσωματώσεις αυτές τις απλές πνευματικές αρχές στην καθημερινότητά σου, καταφέρνοντας να αλλάξεις την ζωή σου.

εξασφαλισε τη θεση σου

Neale Donald Walsch

O Neale Donald Walsch είναι ένας σύγχρονος πρεσβευτής της πνευματικότητας. Τα λόγια του αγγίζουν χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα δουλεύοντας σε ένα γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό. Αργότερα, εργάστηκε ως ρεπόρτερ και διαφημιστής. Τότε, κάποιες απρόσμενες εξελίξεις στη προσωπική του ζωή ανέτρεψαν εντελώς τα μέχρι τότε δεδομένα του:  Το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς, έσπασε έναν σπόνδυλο στο λαιμό του κατά τη διάρκεια ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος και παράλληλα πήρε διαζύγιο. Έκτοτε ζούσε σε μία σκηνή. Χωρίς μόνιμη κατοικία, εισόδημα, αποταμιεύσεις και κυρίως χωρίς καμία ελπίδα. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Neale βίωσε μία βαθιά και ουσιαστική μυστικιστική εμπειρία που οδήγησε τη ζωή του σε ένα νέο μονοπάτι. Αυτή η εμπειρία τον ώθησε στη δημιουργία του έργου του "Συζήτηση με το Θεό". Πλέον ο Neale είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων για τη πνευματικότητα και την εφαρμογή της στην καθημερινή ζωή, συμπεριλαμβανομένης και της τριλογίας "Συζήτηση με το Θεό". Οι πολυάριθμες πωλήσεις των πέντε πρώτων βιβλίων του τα τοποθέτησαν αυτόματα στη κορυφή των best-seller των New York Times. Συγκεκριμένα, ο πρώτος τόμος της σειράς "Συζήτηση με το Θεό" παρέμεινε πρώτο στη λίστα για δυόμιση περίπου χρόνια. Τα βιβλία του Neale αποτελούν πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, βοηθώντας τους να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους.